IFC i OIE SRBIJA: Članstvo i saradnja za zelenu budućnost

Povodom pristupanja IFC grupacije Svetske banke članstvu OIE Srbija održan je sastanak na kom su razmenjene ideje o budućoj saradnji kako bi se zajedničkim aktivnostima doprinelo unapređenju javno privatnog dijaloga i ubrzanju energetske tranzicije.
zelena buducnost

Preuzeto: oie.rs

Međunarodna finansijska korporacija (IFC) novi je član Udruženja Obnovljivi izvori energije Srbije. Povodom pristupanja IFC grupacije Svetske banke članstvu OIE Srbija održan je sastanak na kom su razmenjene ideje o budućoj saradnji kako bi se zajedničkim aktivnostima doprinelo unapređenju javno privatnog dijaloga i ubrzanju energetske tranzicije.

Menadžerka Udruženja, Danijela Isailović uputila je nove pridružene članove u dosadašnji rad i dostignuća Udruženja OIE Srbija na polju unapređenja poslovnog ambijenta u oblasti  obnovljivih izvora energije, na šta je Ary Naim, regionalni menadžer IFC-a za Srbiju odgovorio kako je za IFC velika čast i zadovoljstvo priključiti se radu Udruženja OIE Srbija i pružiti doprinos razvoju zajedničkih ciljeva.

Čelnicima IFC simbolično je uručena članska karta OIE Srbija.

Foto: oie.rs

PODELITE
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin