Ekostar pak i Heineken nagradili društveno odgovorne posetioce Belgrade Beer Festa

Na Belgrade Beer Festu prikupljeno je 7.000 komada prazne ambalaže za reciklažu zahvaljujući Ekostar paku i Heinekenu.

Tekst preuzet sa sajta: energetskiportal.rs

Foto: Ekostar pak

Tokom nedavno završenog Belgrade Beer Festa prikupljeno je skoro 7.000 komada prazne ambalaže za reciklažu zahvaljujući Ekostar paku i Heinekenu, partnerima našeg najvećeg festivala piva.

Unutar festivalskog prostora postavljeno je reciklažno ostrvo, gde su posetioci donosili praznu ambalažu i dobijali nagrade u skladu sa brojem donetih plastičnih čaša, limenki ili PET boca.

Više od 650 učesnika Belgrade Beer Festa dobilo je majice, cegere, priveske i bedževe sa natpisom „Recikliramo zajedno“, kako bi ta poruka nastavila da živi i posle festivala.

Kompanija Ekostar pak je tako, uz podršku Heinekena, nastavila saradnju sa najznačajnijim muzičkim festivalima u Srbiji, podsećajući nas na to da možemo da budemo društveno odgovorni čak i kada se dobro zabavljamo.

Ekostar pak svoju posvećenost odgovornom upravljanju otpadom pokazao je do sada kroz mnoge akcije. Pored Belgrade Beer Festa, Ekostar pak je zajedno sa drugim odgovornim kompanijama ove godine takođe i tokom sva četiri dana trajanja EXIT festivala organizovao sakupljanje ambalažnog otpada i podelio simbolične nagrade.

Izvor: Ekostar pak

Foto: energetskiportal.rs

PODELITE
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin