Podržimo osnivanje Zajednice za mlade umetnike u Lazarevcu 

Cilj nam je da omogućimo mladim umetnicima da se razvijaju, nauče da sviraju instrumente koji ih interesuju i da uče od profesionalnih muzičara koji neretko dolaze na radionice i učestvuju u aktivnostima Udruženja.
Lazarevac

Preuzeto: donacije.rs

Preko dve godine naša organizacija radi sa mladim umetnicima iz Lazarevca i stvara bezbedno i inspirativno okruženje koje će im omogućiti da izgrade sebe i sopstveni umetnički izraz, ali i koje će ih podsticati na kritičko posmatranje umetnosti. Do sada smo organizovali preko pedeset radionica i master klas radionica za gitaru, bas, kontrabas, bubanj, produkciju zvuka, didžejing, kao i probe, nastupe i putovanja uz pomoć profesionalnih muzičara, kako džez tako i rok i bluz muzike.  

Cilj nam je da omogućimo mladim umetnicima da se razvijaju, nauče da sviraju instrumente koji ih interesuju i da uče od profesionalnih muzičara koji neretko dolaze na radionice i učestvuju u aktivnostima Udruženja. Naša ideja se pokazala kao izuzetno efikasna u edukaciji mladih umetnika, jer smo za samo dve godine okupili preko tridesetoro mladih koji nisu imala nikakva pređašnja iskustva sa formalnim institucijama poput muzičke škole, biblioteke, galerije, pozorišta, ili su pak i prošli kroz njihove sisteme, ali se ipak rade volje pridružuju i uključuju u naš rad, pri čemu im je omogućeno da samostalno kreiraju kulturni život. Prilika u kojoj mladi jedni druge pozivaju da se pridružuju kako bi radili i stvarali je jedinstvena situacija koja je do sad jedino bila moguća u okviru našeg Udruženja. 

Pozivamo vas koji ste svesni vrednosti koju umetnost ima tokom odrastanja, koji vidite prednosti kada mladi podstiču jedni druge na kreativnost i sve one koji shvataju koliko umetnost utiče na slobodu izražavanja i razvijanje kritičkog mišljenja kod mladih da pružite podršku i omogućite nam da osnujemo Zajednicu za mlade umetnike u Lazarevcu.  

Potrebno je sakupiti 500.000 RSD kako bismo obezbedili svu neophodnu opremu za obuku, za nastupe i za snimanje mladih umetnika.  

Budžet: 

Različiti muzički instrumenti: 250.000 RSD 

→  Digitalna mikseta, mikrofoni, stalci za mikrofone, kablovi i studijske slušalice: 150.000 RSD 

→  Slikarski štafelaji, grnčarski točak, palete boje i prateći pribor: 100.000 RSD 

Kampanju za osnivanje Zajednice za mlade umetnike možete podržati donacijom putem platforme Donacije.rs ili uplatom na račun Udruženja muzičkih umetnika “Syncope”.

Foto: donacije.rs

PODELITE
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin