“Energetski izazovi – Srbija i svet”

U fokusu stručnih tribina i panela biće teme posvećene energetskoj efikasnosti i uštedi električne energije, a u kontekstu rasta cena energenata na globalnom nivou.
energetika

Preuzeto: energetskiportal

Foto-ilustracija: Pixabay (mrganso)

11. Međunarodni dani energetike i investicija biće održani u Kongresnom centru „Master“ Novosadskog sajma, od 2. do 3. novembra 2022. godine.

Od prethodnog sajma energetike na Novosadskom sajmu, dogodile su se značajne promene na globalnom nivou, koje su u velikoj meri uticale na energetski sektor u gotovo svim državama Evrope i  doprinele teško predvidivoj energetskoj budućnosti u Srbiji i svetu.

Izvesno je da sledi period velikih izazova, prevashodno u energetskom sektoru, a neki od odgovora na te izazove, potražićemo na Međunarodnim danima energetike i investicija na Novosadskom sajmu.

U fokusu stručnih tribina i panela biće teme posvećene energetskoj efikasnosti i uštedi električne energije, a u kontekstu rasta cena energenata na globalnom nivou. Uz to, biće reči o aktuelnim temama iz oblasti obnovljivih izvora energeije, upotrebi solarne energije, stanju u vetroindustriji i drugim aktuelnim pitanjima iz oblasti javnih politika, regulative i finansiranja.

11. Međunarodne dane energetike i investicija Novosadski sajam organizuje uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj i Udruženja za obnovljive izvore energije.

Izvor: Novosadski sajam

Foto: energetskiportal

PODELITE
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin