Energetski Portal je generalni medijski pokrovitelj konferencije OIE Srbija 2022

Energetski portal će biti medijski pokrovitelj OIE Srbija 2022.

Tekst preuzet sa sajta oie.rs

Energetski Portal biće generalni medijski pokrovitelj konferencije OIE Srbija 2022 koja će 15. septembra u hotelu Metropol okupiti najveće domaće i svetske stručnjake iz oblasti obnovljivih izvora energije. 

Prepoznat kao specijalizovani portal koji prate svi koje interesuje korišćenje čiste energije kao i najbolji načini za zaštitu životne sredine, Energetski Portal se trudi da pravovremeno izveštava o temama iz oblasti obnovljivih izvora energije (OIE), kao primenama mera energetske efikasnosti.

Ono što Energetski Portal izdvaja na medijskoj sceni jeste njegovo štampano izdanje. Redakcija Energetskog Portala pažljivo bira teme i sagovornike za svoj Magazin koji javnost informiše o važnim pomacima na planu primene OIE i očuvanja prirode, kako u našoj zemlji i regionu, tako i u čitavoj Evropi. Čitajući reportaže i intervjue sa ambasadorima, ministrima, profesorima, preduzetnicima i inovatorima, čitaoci proširuju svoja znanja o primenjenim rešenjima u oblastima energetike, održivog razvoja i ekologije.

Imajući pred sobom isti cilj – afirmaciju obnovljivih izvora energije i efikasnu energetsku tranziciju u našoj zemlji, Energetski portal od samog osnivanja OIE Srbija prati sve aktivnosti udruženja i redovan je medijski pokrovitelj konferencija o zelenim izvorima.

Sve informacije o panelima i učesnicima ovogodišnje konferencije u organizaciji  Udruženja OIE Srbija možete pratiti na energetskiportal.rs

PODELITE
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin