Jubilarna konferencija ICREPS – deset godina predanog rada na boljoj budućnosti

10. Međunarodna konferencija o obnovljivim izvorima električne energije – MKOIEE (10. International Conference on Renewable ElectrIcal Power Sources – ICREPS), ima za cilj da na jednom mestu okupi istraživače, naučnike, kreatore politike, stručnjake iz oblasti industrije kako bi prikazali i razmenili svoja istraživačka iskustva.
solarni paneli

Preuzeto: energetskiportal

Foto-ilustracija: Pixabay

Široka primena i sve veći značaj obnovljivih izvora energije i energetski efikasnih postrojenja opravdavaju organizovanje jubilarne, 10. Međunarodne konferencije o obnovljivim izvorima električne energije – MKOIEE (10. International Conference on Renewable ElectrIcal Power Sources – ICREPS), koja ima za cilj da na jednom mestu okupi istraživače, naučnike, kreatore politike, stručnjake iz oblasti industrije kako bi prikazali i razmenili svoja istraživačka iskustva.

Društvo za obnovljive izvore električne energije pri SMEITS-u, u suorganizaciji sa Institutom za arhitekturu i urbanizam Srbije i Privrednom komorom Srbije, a uz finansijsku podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije organizator je 10. Međunarodne konferencije o obnovljivim izvorima električne energije.

10. Međunarodna konferencija o obnovljivim izvorima električne energije biće održana 17. i 18. oktobra 2022. godine, u sali 2 Privredne komore Srbije, Resavska 13-15, Beograd.

Ciljevi konferencije su: promovisanje naučnih i stručnih ideja i rezultata istraživanja, razvoja i korišćenja OIEE, unapređenje tehnologija za korišćenje obnovljivih izvora električne energije (OIEE) kao osnovnih ili dopunskih izvora električne energije, informisanje i obrazovanje javnosti o prednostima i mogućnostima korišćenja OIEE, promovisanje lokalnih i globalnih interesa u primeni OIEE, promovisanje racionalne upotrebe potrošača električne energije sa ciljem smanjivanja njihove potrošnje i postizanja veće energetske efikasnosti, afirmacija OIEE kao održivih izvora, predlaganje rešenja primerenih ekonomskoj moći i budućem razvoju, kao i razmena ideja i stavova o OIEE. Teme konferencije su: energetski izvori i skladištenje energije, energetska efikasnost u kontekstu primene OIEE, životna sredina, održivost i politika, aplikacije i usluge, tehnologije i materijali.

Više informacija o jubilarnoj konferenciji, kao i o konferencijama koje su joj prethodile, pogledajte ovde.

Izvor: SMEITS

Foto: energetskiportal

PODELITE
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin